Pagina's

maandag 29 augustus 2011

Hema face mask, normale/gecombineerde huid

Ik heb eigenlijk nooit echt maskers gebruikt, alleen als ik met een vriendin ging logeren wel eens. Toen ik toevallig bij de Hema opzoek ging naar neusstrips, die ik echter niet vond, liep ik wel hier tegenaan. Bij mezelf dacht ik, dat het misschien toch wel eens een goed idee zou zijn om standaard eens in de week een gezichtsmasker te gebruiken. Hema had er ook nog een voor mijn huidtype, dus die mikte ik in mijn mandje.

Merk: Hema
Inhoud: 100 ml (ongeveer goed voor een keer of 10)
Houdbaarheid: 9 maanden
 De tube is vrij eenvoudig en in een typische ‘’Hema style’’. De tube is een klein beetje doorzichtig, zodat je kunt zien hoeveel er nog in zit, wat ik zelf wel zo makkelijk vind. Het paarse randje staat voor de lijn voor de normale/gecombineerde huid, zo kun je er makkelijk andere producten bij zoeken.Mijn ervaring met van die masker zakjes is dat de substantie een beetje dik en klodderig is, wat naar mijn idee hoort bij maskers. Dit masker is eerder alsof je een iets dikkere dagcréme op je gezicht staat te smeren. Ik vind dat eigenlijk wel zo prettig werken. Ik kan niet zo goed uitleggen hoe het goedje ruikt, maar het is opzich wel lekker.

Very charming picture hah? Het is nogal streperig aangebracht, maar dat komt omdat ik niet in het bezit ben van een foundationkwast of iets dergelijks om een masker aan te brengen. Foundation doe ik namelijk toch altijd met mijn vingers. Met een masker vind ik dat dan weer minder prettig, dus heb ik gewoon een grove verfkwast gepakt, niet lachen haha! Ik laat het masker meestal wat langer dan tien minuten zitten. Het word niet echt keihard maar blijft meer een beetje zacht. Als je het er net op hebt gedaan, voel je het een beetje prikkelen. Ik zie dat altijd als een goed teken dat er iets gebeurt. Als ik het masker er dan weer afhaal voelt mijn huid echt lekker zacht en ziet het er goed uit, een stukje minder rood dan ervoor. Ik heb wel het idee dat dit masker iets doet voor je huid. Als je op zoek bent naar een masker, wat niet teveel geld kost (€3,25), en bedoelt is voor jou huidtype, moet je misschien ook maar eens langs de Hema hobbelen!
xXx

Geen opmerkingen: