Pagina's

zondag 3 juli 2011

Fotoblog Juni


En zo is ook aan juni weer een eind gekomen. Ik vond dit een zeer geslaagde maand! Hierbij deel ik wat van mijn activiteiten uit deze maand. Als je de foto's in een grotere verzie wilt bewonderen, moet je er maar eventjes op klikken J
Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe hyves profielfoto. Daarbij had ik eindelijk Photoshop Elements 8 op mijn laptop gezet, die ik nog bij mijn tablet kreeg. Heerlijk om mee te knoeien!


De een na laatste tekenopdracht, was een foto opdracht. Leuk! Ik ben meteen aan de gang gegaan. Het moest een zelfportret zijn of foto’s die wat over jezelf vertellen. Veel mensen zien mij wel als ‘’dat meisje met die nagels’’ vandaar. Een paar van deze foto’s heb je misschien voorbij zien komen bij de essence Rock You! Artikelen.

Powerfest 2011, een muziekfestival met nogal, ‘’mijn smaak muziek’’. Ik ging hier samen heen met mijn vriendin Janice. Het was zeker een topdag! Hier boven zie je de band My Passion, die ik nog niet zo goed kende. Maar na het optreden waren we bijde verkocht en wilde allebei naar hun signeersessie. Wat wel betekende dat ik vrij weinig heb gezien van een andere band die ik ook wilde zien helaas.His Statue Falls


D.r.u.g.s (Destroy, Rebuld, Untill God Shows) signsession!
Mayday Parade, die wilde ik echt heel graag zien, super optreden! Ik wilde ook naar de signsession, maar helaas vielen hun onder Escape The Fate, die ik absoluut niet wilde missen.Escape The Fate, het absolute hoogtepunt. Alle restjes energie die ik nog overhad heb ik er daar uitgesprongen, uitgezongen en uitgeschreeuwd. We hadden alweer een hele goede plek, alleen zijn we die nogal snel ontvlucht door de huge moshpit die in het midden ontstond haha! Bij de signsession stonden we al een uur van te voren in de rij en toen we de 4 trappen naar beneden gingen, stond de rij zelfs onderaan. Lucky us dat we daar zo vroeg zijn gaan staan! De laatste band die ik wilde zien, was helaas niet gekomen dus we gingen weer even wat drinken bij de Mac. Daar binnen was het namelijk heel duur voor een mini glaasje cola. Toen we terugkwamen, stond gewoon Craig mabbit, de zanger van ETF te chillen tegen hun bus. Woppa foto! Escape The Fate is op dat muziek gebied best bekend, dus ik stond daar echt vol ongeloof haha! Binnen kwamen we hem en TJ ook nog tegen bij de afterparty evenals My Passion. Alleen ik wist geen woord uit te brengen haha!
Beautiful wheater hah?


WierookwalmAfgelopen weekeind was het weer tijd voor parkpop! Was weer lekker gezellig zoals altijd! Hier pikte ik de laatste nummers van Grafiti 6 mee.
Ook Back To The Zoo wist er een feestje van te maken.Maar het hoogtepunt was toch echt wel Di-Rect!

xXx


Geen opmerkingen: