Pagina's

zondag 12 juni 2011

Music: Avril Lavigne - Smile

Nadat het een tijdje stil is geweest om Avril, is ze weer helemaal terug met een superleuk nieuw album, en daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe single! Een hele vrolijke genaamd smile.


De clip vind ik ook echt heel erg leuk, typisch Avril. Ze lijkt haast bij die kamer te horen met dat haar! Ik ben echt dol op haar looks. Ik vind het ook heel mooi dat al die scherven nog in kleur zijn en de rest zwart-wit in de gespeelde kleur. Het is net alsof ze iedereen hun ‘gebroken hartjes’ wegneemt en dan alles weer goed is. Dat vind ik wel mooi. J
You know that I'm a crazy bitch
I do what I want when I feel like it
All I wanna do is lose control
But you don't really give a shit
you don't let it go let it go with it
'cause you're fucking crazy rock'n'roll

You said "Hey,
What's your name?"
it took one look
and now I'm not the same
Yeah you said "Hey."
and since that day
you stole my heart
and you're the one to blame

Yeah
and that's why I smile
It's been a while
since every day and everything has
felt this right
and now you're turning all around
and suddenly you're all I need
The reason why I smile

Last night I blacked out I think
What did you, what did you put in my drink?
I remember making out and then, oh, oh
I woke up with a new tattoo
your name was on me and my name was on you
I will do it all over again

You know that I'm a crazy bitch
I do what I want when I feel like it
All I wanna do is lose control
You know that I'm a crazy bitch
I do what I want when I feel like it
All I wanna do is lose control
Jup, Avril is right. Door sommige mensen moet je gewoon smilen. Ik herken mezelf wel in het in dit nummer.
Avril Romana Lavigne is geboren op 27 september 1984 in Canada. Ze had zeer conservatieve ouders en is vooral opgegroeid met country muziek en zingen in het kerkkoor.  Op haar 16e had ze al haar eerste platencontract. Toen is ze verhuisd naar New York om daar aan haar album ‘’Let Go’’ te werken. Daar wilde ze samen met wat mensen schrijven maar dat lukte niet echt dus ging ze naar Los Angelos toe om daar met Cliff Magness te schrijven. In juni 2002 kwam het album uit en in vier maanden had ze er al viervoudig platina mee bereikt. We kennen daar de liedjes Complicated, Sk8er Boi, I'm With You, Losing Grip en Let go van.
In mei 2004 kwam haar 2e album, ‘’Under my skin’’ uit. Die ze grotendeels met de zangeres Chantal Kreviazuk heeft geschreven en de oprichter van Evanescence. Hier stonden meer rocknummers op dan op het vorige album. Hier kennen we de singles Don't Tell Me, My Happy Ending, Nobody's Home en He Wasn’t van.
Dan hebben we natuurlijk nog ‘’The best damn thing’’ die uitkwam in april 2007. Daarvan kennen we Girlfriend, The best damn thing en hot. In deze tijd maakte ze ook een grote tour door de VS, Europa en Azië. Toen kwam er een tijdje rust, maar hier is ze weer met ‘’Goodbye Lullaby’’  die zeker de moeite waard is om even te beluisteren!
Fijne pinksteren iedereen!
xXx

Geen opmerkingen: