Pagina's

woensdag 29 juni 2011

Essence Stay All Day 16h Concealer

Mijn oude vertrouwde catrice all round concealer paletje begon weer aardig op te raken, toen ik een heel lovend revieuw las over de nieuwe essence concealer. Die wilde ik ook wel eens proberen!Merk: Essence
Kleur: 02 soft beige
Inhoud: 7ml
Houdbaarheid: 6 maanden
Lengte: 10,8 cm
Doorsnee: 1,2 cm

De concealer komt in een simpele huls met een spons aplicator, wat niet het meest hygiënische is. Je moet hem wel goed afstrijken want het sponsje neemt echt heel veel product op. De tekst had van mij wel iets donkerder gemogen, dat zilver is niet overal goed te lezen op zo’n lichte achtergrond.De concealer is heel creamy, maar net iets dikker dan de gemiddelde foundations. Ik geef zelf eigenlijk de voorkeur aan veel dikkere concealers omdat die meestal ook beter dekken.

(foto voor, na, voor, na. Make-up zit hier er al de hele dag op, vandaar dat het een beetje greasy is nu.) Super dekkend is deze concealer niet. Als je niet heel erg last heb van duidelijke plekjes of als je hem onder je ogen wilt gebruiken is hij wel heel geschikt. Ik zelf heb best last van puistjes en stel vrij hoge eisen aan mijn concealer, ik heb zelf liever een die beter dekt. Het is ook een beetje nadelig dat hij maar in twee tinten te verkrijgen is, dit is al de donkerste van de twee. Die 16h die hij beloofd te halen, haalt hij niet. Maar dat had ik van tevoren al verwacht. Na een paar uur heb je toch wel een nieuw laagje nodig. Het is opzich een prima concealer, maar ik denk niet dat ik hem nog een keer zou kopen.

xXx


Geen opmerkingen: