Pagina's

dinsdag 10 mei 2011

Herôme World Inspired Colours - 75 San Fransisco

Mijn omatje is leest al jaren de Margriet en heeft daar ook een abonnement op, waarbij ze heel leuk een bon kreeg voor een gratis Herôme lakje van de nieuwe World Inspired Colours collection. Gratis af te halen bij de Kruitvat. Wetende dat ik een nagellakfreak ben, kreeg ik van haar die bon. Bij de kruidvat hadden ze toen geloof ik iets van 10 van de 80 kleuren waar je uit kon kiezen. Ik heb gekozen voor een licht roze.

Ik kreeg hem in een leuk tasje. ‘’Colour your life, get inspired.’’ Ook zit er een boekje bij met alle andere kleuren die er beschiktbaar zijn.

Merk: Herôme
Kleur: 75 San Fransisco
Inhoud: 7 ml
Houdbaarheid: 12 maanden
Lengte: 8 cm
Doorsnee: 2 cm
Ik vind zo’n langwerpig flesje eigenlijk best handig, ruimtebesparend!Zo’n lichte kleur is altijd risky, ook deze dekt pas goed na 3 laagjes. Ik vind hem echt heel fijn lakken! Mooie kleur, droogt snel. De zebra/tijgerstreepjes heb ik gestempeld met een imageplate van Essence en die vogel (sommige vinden het ook een vliegtuig, whatever) heb ik eerst op plastic gemaakt. Je neemt gewoon een plastic insteek hoesje, daar teken je met nagellak je design op, topcoat erover, 2 uurtjes laten drogen, er af pulken met een pincet en dan kan je het vastzetten met topcoat. Praktisch voor als je heel onhandig bent op je rechterhand. Die glittertjes zijn trouwens van een of andere knutselshop. Ik ben zeer tevreden met deze lak. Ik heb hem dinsdag op gedaan en zondag mis ik nog maar een stukje, woow! Maar toch haal ik het er af deze zondag, (jullie lezen dit pas dinsdag haha) want of het nog een hele week London overleeft betwijfel ik.
xXx
Geen opmerkingen: