Pagina's

zaterdag 30 april 2011

Essence gelliner & Queensday look

Ik draai even Music Saturday door naar morgen, omdat ik vandaag jullie mijn Koninginnedag ooglook nog even wil laten zien. Daarbij was er gister 50% korting op alle make-up bij de Kruidvat! Het was  zo onwijs druk niet normaal! En heel veel dingen waren al op helaas. Ik wilde eigenlijk voor de duurdere merken gaan maar ben toch bij Catrice en Essence blijven hangen. Ik had zelf al een gelliner van Oriflame, maar die is onderhand flink uitgedroogd en hij was niet donker genoeg naar mijn zin. En zo heeft essence me weer blij gemaakt met het nieuwe assortiment, er zit een gelliner in! Hij is er ook in het paars, groen en geloof ik ook in het bruin.


Merk: Essence
Kleur: 01 Midnight in paris (zwart)
Inhoud: 3 ml
Houdbaar: 6 Maanden
Hoogte:  2 cm
Doorsnee: 3 cm
Prijs: €2,99

High precision eyeliner, waterproof.
Potje is van glas, wat duurder staat dan van plastic en het heeft een patroontje erop, ik vind het er niet super flitsend uitzien maar ook niet cheap ass.Potje is van glas, wat duurder staat dan van plastic en het heeft een patroontje erop, ik vind het er niet super flitsend uitzien maar ook niet cheap ass.

Deze gelliner is alles behalven hard, ik vind hem zelfs iets aan de te creamy kant. Je raakt het amper aan en je kwastje zinkt er al in weg, je hebt snel teveel product. Die lichte streep is mijn oude gelliner, maar zie die van essence, pikzwart! Precies wat ik graag zie! En hij blijft ook heel goed zitten! Ik ben laaiend enthousiast.

Het enige minpuntje is dat hij wel heel zacht is, maar misschien word dat wel beter na de verloop van tijd omdat het dan toch iets vocht zal verliezen. Maar dit is zeker top voor maar €3.- Ik wilde eerst die van MAC gaan halen, maar die is wel 6x zo duur. Als deze op is ga ik die van Catrice proberen, kijken of die iets minder creamy is, maar het is zeker een aanrader!  Hier heb ik de gelliner ook op, en ik vond deze look wel bij vandaag passen. Deze kan je inderdaad bekend voorkomen, het is een lichte aanpassing van deze look. Ik heb hier alleen vrijwel geen zwart tussen de rood en het wit gebruikt en meer blauw gebruikt.2 opmerkingen:

Jan zei

Mooi gedaan!
Ik ben echt een kluns met make-up enzo haha XD

AnneeeXX zei

@Jan dankje! Haha dat was ik eerst ook hoor! Oefenen baart kunst ^^