Pagina's

dinsdag 22 maart 2011

NYC nagellak - Midnight Amethyst

Vorige week wandelde ik voor de twintigste keer de Kruidvat binnen deze maand op zoek naar de nieuwe Essence collectie die begin maart er al had moeten liggen. Die vond ik echter weer niet, maar wel het andere nieuwe merk, New York Color, ik kon het niet laten om dit mooie lakje mee te nemen!

Merk: NYC
Collectie: Expert Last Nail Polish
Kleur: 250 Midnight Amethyst
Inhoud: 9,7 Ml
Houdbaarheid: 30 maanden

Up to 7 days long lasting, up to 50% stronger nails

Ik vind het flesje echt heel leuk! Hij loopt van iets smaller onderaan naar iets breder boven aan. De dop vind ik ook heel leuk, met die opstaande randjes NYC . Het design van de stikker vind ik ook heel boeiend.
In het flesje ziet het er echt uit als blauw, met roze en lichtere blauwe glitters. Maar toen ik de eerste laag op mijn nagels deed dacht ik, neeee! Het is paars?! Als ik logisch had nagedacht, had ik dat kunnen verwachten. Een ametist is namelijk een paarse steen. Oke, zo paars is deze lak niet maargoed. Ik heb er uiteindelijk 3 lagen opgedaan want hij dekt niet zo goed. Dan is de lak weer meer blauw maar nogsteeds paarser dan in het flesje. Hij droogt ook niet zo snel vind ik. Of je nagels er 50% sterker van worden? Ik zou het niet weten, ik heb van mezelf al hele sterke nagels, anders waren ze natuurlijk niet zo lang. Ik denk wel dat hij vrij lang blijft zitten, hij zit er nu op vanaf vrijdag avond en hij ziet er nu nog best goed uit. Het is zeker een hele mooie kleur, maar de lak zelf vind ik nou niet zo geniaal, ik schrijf dit merk zeker nog niet af, want elk merk heeft zo zijn iets mindere producten. Ik ben zoizo van plan nog een lakje te kopen.

xXx


3 opmerkingen:

Suuz zei

Per toeval kom ik op jouw site uit, op zoek naar een swatch van Midnight Amethyst.

Je schrijft: "New York Collers". Dit moet "New York Color" zijn... Staat op het flejse :)

AnneeeXX zei

@suuz OEPS wat een fail, voel me nu heel dom LOL

Nina zei

Heel mooi kleurtje voor mij, ik heb een andere paarstint van deze lijn en die vind ik wel aardig okee.