Pagina's

zaterdag 26 maart 2011

Music Satuday :: MiMi Soya - I Told You So

MiMi wie wat waar? Ja, MiMi Soya! De meesten hebben wel zo iets van, gatsie ik wil geen voorprogramma’s! Toch is het wel nuttig, zowel voor hun als voor jou! Zo had ik bij Tokio Hotel Only Seven Left, waar ik nu verzot op ben, en beide keren had ik bij hun MiMi Soya, een hele leuke band uit Engeland die van de week hun nieuwe single hebben uitgebracht.


Deze clip heeft een ietsiepietsie meer waarde voor mij haha. Hij is namelijk opgenomen bij het concert van Only Seven Left op 4 februari waar ( wat je misschien al was opgevallen aan de achtergrond en of Jochem die door het beeld hopst) ik ook was haha! Ik zie me armpjes en me hoofd joepie! Eigenlijk had ik na de show even bij ze moeten gaan staan maar ik stond bij de OSL boys. Elke keer dat ik de clip kijk valt me meer op, kijk bijvoorbeeld eens naar de achtergrond waar Chris een stukje zingt (die lekkere dude), juist ja, Justin Bieber, oftewel het toilet van Bram en Jochem van OSL! (Bram is dol op Justin en krijg van fans heel veel posters en daar beplakt hij de wc mee). Alle stukjes er om heen zijn ook van voor of na de show of bij Jochem en Bram thuis, waar ze bleven slapen voor de show van de dag erna. Ik houd altijd wel van die spontane clips, dan zie je ook een beetje wat er achter de schermen gebeurt enzo.


MiMi Soya is een pop/rockbandje uit Brighton dat is begonnen in 2006. Drie schoolvrienden hadden zich opgegeven bij LAB Records, Chris (Gitaar), Mike (Bas) en Joe (Drums). Al snel ontmoette ze daar Jorja (zang), 4 dagen nadat ze door de auditie was kwam zij bij de band. Een van hun hoogtepunten waren dat ze voor 30000 mensen stonden in het wembley stadion bij de Nike human race. In 2009 hadden ze een tour samen met Cobra Starship die helemaal uitverkocht was.  Hier kun je ze vinden op Myspace

xXx

Geen opmerkingen: