Pagina's

woensdag 9 maart 2011

Movie tip:: Panic Room

Dit was een van de laatste films die ik nog niet had gezien met mijn grote vriend Jared Leto! Hij ziet er wel een beetje debiel uit hier moet ik zeggen. Dit keer probeert hij samen met 2 andere mannen een huis te beroven!


Conrows en een baartje hihi! En als je denkt daar nog een bekend gezicht te zien, kan dat helemaal kloppen. Dat is inderdaad de jonge Kirsten Steward.
De film klinkt misschien als een horrorfilm, maar dat is hij gelukkig niet! Daar houd ik zelf ook helemaal niet van! Hij is eerder heel spannend. Het gaat over Meg die met haar dochter Sarah verhuist naar een heel groot huis in Manhatten. Het huis heeft een speciale kamer, de ‘Panic Room’ Het is een zwaar beveiligde kamer die volledig van staal is en waar je niet in kunt komen. Overal in het huis hangen camera’s die je in de room kunt bekijken. In hun eerste nacht in het huis is het al meteen raak en er word ingebroken door 3 inbrekers. Voor Meg en Sarah woonde er een oude man, van zijn geld miste nog 22 miljoen, wat volgens die inbrekers in de Panic Room ligt. Maar daar zijn Meg en Sarah natuurlijk in gevlucht zodra Meg de inbrekers in de gaten kreeg.  Hoe gaan die inbrekers dat nou toch oplossen?! Het is zeker een spannende film die de moeite waard is! Het lijkt mij wel wat hoor zo’n kamer! Niet alleen voor inbrekers maar ook als je even niemand wilt zien haha!

xXx


Geen opmerkingen: