Pagina's

woensdag 16 februari 2011

Etos Effect Nails

Ik hou van elke nagellak die maar een beetje gek is, of alles wat maar glitters bevat. Zo ben ik een poosje geleden tegen dit juweeltje aangelopen: Etos Effect Nails in de kleur 900!

Merk: Etos
Kleur: 900
Houdbaarheid : 36 Maanden

Het flesje is niet bepaalt spectaculair, maar je ziet wel de nagellak er door heen, die zeker spectaculair is!
Hier heb ik de nagellak op zonder een andere kleur eronder, wat misschien wel slim was geweest. Het lijkt namelijk nu net alsof de tips van mijn nagels oranje zijn. Ze zijn van zichzelf niet helemaal wit meer maar ook niet oranje, maar dat komt door de roze lak denk ik. Het beste kan je onder deze lak een gekleurde of witte lak dragen, en dan kan een laag al genoeg zijn. Ik heb er hier 3 op, omdat ik persee heel veel glitters wilden en het roze een beetje wilde laten dekken. Maar ik ben er helemaal verliefd op! Kijk die grote holografische glitters! Isn’t it lovely?

Nu hoor ik je al denken, ‘Dat is wel allemaal leuk en aardig, maar hoe ga je dat er af krijgen zonder al te veel heibel?’ Dat probleem heb ik nu ook opgelost! Ik had altijd grote ruzie met nagellak met chunky glitters erin. Dan ging ik aan de slag met watjes en nagellak remover, maar ik eindigde alleen maar met een hoop pluizende watjes terwijl de helft van de lak nog gewoon op mijn nagels zat. Ben je benieuwd naar die oplossing? Dan moet je nog even wachten tot volgende week!

xXx1 opmerking:

Kelly zei

Wow supermooie kleur!