Pagina's

zaterdag 29 januari 2011

Music Saturday: The Script - Nothing

Weer geen top 40 geluisterd of iets deze week, maar toch heb ik nog wat gevonden voor jullie! Ik had ook een verslagje over Jeans kunnen doen, waar ik gister ben geweest, maar daar schrijf ik wel een apart stukje over. The Script met nothing sprak me wel aan, so here we go!


We kennen het vast allemaal wel, iemand gewoon simpelweg op geen enkele manier uit je hoofd kunnen zetten. Ik houd van liedjes waarin ik mezelf herken. En bovendien heb ik dit liedje nu 5x gehoord achter elkaar en woppa je zingt hem al mee, ik houd niet van liedjes die ik niet mee kan zingen haha! Het stomme is dat ik het insluiten bij de officiële video uit staat, vandaar die link erbij. De video is zelf vrij simpel, maar wel goed duidelijk bij de tekst. En het gedeelte in het water vind ik heel mooi, ik vind onder water altijd iets sprookjesachtigs hebben haha!


The Script, ik kende ze dus ook eigenlijk nog niet, extra interessant om dan snel maar is wat uit te gaan zoeken! The Script is een band afkostig uit Dublin in Ierland. Tegenwoordig wonen de drie boys in London na het tekenen van een nieuw platencontract. Hun debuutalbum 'The Script" is uitgekomen in 2008. De band bestaat uit de leadsinger Danny O’Donoghue, de gitarist Mark Sheehan en de drummer glen power. Hun eerste single 'We Cry' Was niet zo'n groot succes, "The Man Wo Can't Be Moved' deed het al beter, ook in heel europa, en werd ook de alarmschijf op radio 538. Daarna kwam de eerste single van hun tweede album 'For the First Time'en die kwam hier ook op plaats 16. (Zie je wel, ik heb die naam al is gehoord!) 12 Nov hebben ze hier nog gespeelt in de liveshow van The Voice of Holland en in 1 feb kun je ze vinden in Paradiso! Hmm, ik ga maar is wat meer downloaden, misschien wil ik er wel heen! 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, ik kom net voor het eerst je blog tegen, maar je moet vooral heel veel naar The Script gaan luisteren! Ze zijn geweldig!!!! :D
Liefs,
Marieke

AnneeeXX zei

haha zal ik doen ^^ Heb ze allemaal gedownload!

lizzy zei

Ik heb ze nog live gezien 13 juni op Pinkpop! Ze zijn echt supercute :D Ik zie dat je ook van 30stm houd, nou, die waren er ook! En ze waren GEWELDIG! Ik heb zelfs met ze on stage gestaan en Jared Leto gezoend, is het niet fantastisch!!!! ;)
Trouwens, je blogg is leuk.