Pagina's

woensdag 26 januari 2011

Maybelinne Dream Satin Liquid foundation

Mijn oude vertrouwde Loréal true match is op, ik heb hem met veel plezier gebruikt. Maar zo werd het dus tijd voor iets nieuws. Toen had ik de maybelinne superstay gekocht, de kleur is me niet zo bevallen dus ik heb die weggezet voor de zomer. Ik had al veel positiefs over deze gehoord, dus ik dacht, let's give it a try!


Door deze verpakking kan ik tenminste wel kijken, erg prettig, dat kon ik bij de vorige niet. Straks stond ik met een leeg flesje in me handen haha. Wat kan ik er verder over zeggen, niet veel bijzonders, het heeft een pompje, altijd handig natuurlijk. De achterkant daar in tegen beloofd ons een hele hoop moois. Zal het ook echt zo zijn?


Hij is dikker dan mijn oude, deze blijft zegmaar staan als je het eruit pompt, en die andere werd gewoon een plasje. Ik vind hem fijn in gebruik, het is niet zo dat je hem echt voelt zitten en hij is inderdaad heel zacht! Eigenlijk vind ik deze iets stevigere textuur wel fijner dan die natte derrie. En het smeert gewoon goed uit, zoals je kan zien op de onderste foto.

Schrik niet, zo ziet mijn hoofd er dus normaal gesproken uit. Ook goede morgen haha.


Zo, een dun laagje Dream Satin Liquid ziet er toch al wel beter uit niet waar? En het ziet er absoluut niet fake uit of iets dergelijks. En zo zie ik dat natuurlijk graag!

Nog wat concealer, beetje blusher, higlighter, poedertje erover, et voila! Had eigenlijk ook wel wat aan die lippen moeten doen zie ik nu. But anyways, een verbetering nietwaar? En nogsteeds zie ik er naturel uit, wat wil ik nog meer ^^ Air Brush finish? Het zal wel. The lightness of a mouse in a liquid foundation? Zekerweten! Amazingly light to touch? Hell yeah! Totale cover, nee, da's vrijwel nooit zo. Zacht? Ja zeker, en het heeft inderdaad een subtiel glansje, maar dat heb ik weggepoedert, die glans zie je zoizo niet zo goed op foto's. Maar ik ben zeer tevreden!

xXx

Geen opmerkingen: