Pagina's

vrijdag 28 januari 2011

Kruidvat Body Butter, Cranberry & Pomegranate

Ik had jullie al een paar weken geleden laten zien dat ik een body butter had gekocht. Die heb ik natuurlijk uitgebreid voor jullie getest! En ik moet eerlijk zijn, ik gebruik eigenlijk nooit zo iets. Maar ik wilde toch gewoon zo iets hebben en deze vond ik wel lekker ruiken.


Een bodybutter met cranberry's en granaatappels, wat zien die dingen er maf uit zeg! Als je zoekt op cranberry's vind je ze vooral voor het gebruik bij blaasonstekingen, jeah right, en wat doet het dan in mijn body butter? Nou, er zitten bijvoorbeeld vitamine C in, die zorgen voor de maak van collageen, en dat zorgt weer voor de stevigheid en elasticiteit van je huid! En die in die grappige granaatappels zitten anti-oxidanten die  de veroudering van de huid tegengaan, zorgen voor een frissere huidskleur en kan soms zelfs cellulitis tegen gaan! Toch vraag ik me altijd af of je die dingen daarvoor niet moet eten in plaats van ergens opsmeren... maargoed.

Tadaaa, dat is hem dan. Gewoon een simpel potje met een zomers tintje. Ik dacht eerst huh huh huh wat is een pomegranate! Als ik wist hoe een granaatappel eruit ziet, had ik dat al op de deksel kunnen zien haha!


 Voor de mensen die willen weten wat er in zit, (klik op de foto om hem te vergroten).


En zo ziet het er dan uit, toen ik voor het eerst het potje openmaakte en het nog ongebruikt was vond ik het nou niet echt boterig ogen. Maar eerder gewoon creamy, maar schijn bedriegt. Dit is echt grappig spul! De structuur is echt als boter! Alleen dan zonder dat vieze ranzige vettige dan natuurlijk! Ik vind het heel fijn in gebruik, al ben je een van de mensen die eventes snel wat op wil smeren zou ik voor gewoon bodylotion gaan. Dit is namelijk iets moeilijker om er uit te krijgen. Maar niet echt vervelend. En de geur, jummie! Krijg meteen zin in de zomer! Alleen het grote min punt is, als je het hebt opgesmeert, is de geur in mum van tijd verdwenen! Dat vind ik wel heel jammer. Of het echt zo goed werkt, ik weet het niet. Ik heb van mezelf al een vrij gezonde huid, zonder me hoofd dan meegetelt. Ik heb misschien wel droge knieën en ellebogen enzo, maar dan houd het ook wel op. Ik heb een tijdje de ene kant van mijn lichaam wel ingesmeerd en de andere kant niet. Echt wonderbaarlijk veel verschil merkte ik niet. Maar ik vind het toch wel lekker om te gebruiken.

xXx

Geen opmerkingen: