Pagina's

donderdag 27 januari 2011

Favorite pictures of the month, Januari

Ik wilde net aan een revieuw beginnen, toen ik op een ander idee kwam, aangezien het nu al donker is en ik houd niet zo van foto's maken met flits. Dus, hierbij las ik een nieuw rubriekje in, elke maand post ik wat foto's die ik die maand heb gemaakt. Ik zal ook proberen om onderweg wat foto's met mijn mobiel te maken. Here we go!
Ik heb deze maand eigenlijk helemaal niks gedaan! Vandaar dat er foto's tussen zitten die je wellicht al hebt voorbij zien komen.
De eerste foto wilde ik eigenlijk maken voor een school opdracht, voor iets met gutsen in veniel,, bah pokkeopdracht! Denk niet ik hem er voor ga gebruiken maar ik vond het wel een mooie foto. En natuurlijk hadden we oud en nieuw, zelf is hier geen vuurwerk naar binnen te krijgen, maar gelukkig jaste de overburen er een boel doorheen! Dan krijgen we mijn inhaal 'verjaardagstaart' Gewoon zo'n ding uit een pakje, vond hem wel eventjes geinig versierd door mezelf haha. Dan hebben we nog een mooie lucht, een van de overheerlijke cupcakes en het superleuke kettinkje wat ik gekocht had. Die letters gaan er trouwens een beetje af, snel maar in gesprayed met blanke lak! En dat was het eigenlijk wel, maar volgende maand komen er zekerteweten meer!

xXx

Geen opmerkingen: