Pagina's

maandag 31 januari 2011

Essence colour & Shine Baked Eyeshadow

Ik heb er al een paar keer eerder mee in mijn handen gestaan, maar nu heb ik hem dan toch gekocht! Ik had dit bericht gister willen posten, maar ik had wat raars ingesteld en toen deed me internet nogal..vreemd? :D I'm so smart...

Tadaaa! Ik vind hem alleen al mooi om naar te kijken, zo'n oogschaduw met een marble effect erin wilde ik al heel graag eens hebben, gewoon voor de lol. En in dit geval is het dus bruin met goud erdoor. Dit is trouwens de kleur 01 fabulous.  De kleur is wel warmer dan je hier ziet.De swatches, dit ziet er zeer veelbelovend uit voor essence, de pigmentatie is daar niet altijd zo geweldig. Maar dit vind ik er wel goed it zien! Maar baked eyeshadow heeft meestal zoizo meer pigmentatie. De gouden shimmers zie je er duidelijk in terug!De bovenste foto is met flits, onderste zonder, de kleur in de crease is uiteraard de kleur waar we het over hebben. Serieus, I love it <3 Hij is gewoon merkwaardig genoeg beter dan de bruin uit mijn de bruin van mijn maybelline palletje.  Woesh, me likes!

xXx


1 opmerking:

Kelly zei

Ik heb ook al zo vaan met een Essence Colour & Shie Eyeshadow in me handen gestaan en toch koop ik ze nooit... Super mooie kleur, misschien moet ik er toch maar 1 kopen haha.