Pagina's

woensdag 12 januari 2011

Beauty Tipz

Ik vond dat ik vandaag niet weer een persoonlijk verhaal moest vertellen en iets moest revieuwen of iets op beauty gebied moest doen. Maar tegen de tijd dat ik thuis was, was het al donker en lijken kleuren anders enzo. Dus laat ik maar een beauty tip rondje doen!

* Ik wist eerst ook niet dat zoiets bestond, maar het is een wondermiddel, oogschaduw basis! Blijft zelfs Essence de hele dag mee zitten! Gewoon te krijgen bij Catrice, Etos, en HEMA, die gebruik ik trouwens.

* Een wit oogpotlood kan ook prima werken als oogschaduw basis! En het laat kleuren intenser lijken!

* Goede kwasten is een gouden tip voor het goed laten zitten van je make-up. En dus niet van die sponsapplicators! Ik heb veel negatiefs gehoord over de kwasten van de Hema, maar de oogschaduwkwasten, en een paar anderen zijn nu van echt haar! Ik heb een oogschaduwkwast en blendingkwast, goede low buget kwasten!

* Blush, pak liever te weinig dan te veel, we willen ook weer niet op clowns lijken! En blenden blenden blenden!

* Vind je je foundation wat de dik? Meng het dan met een beetje dagcremé! Nooit water! Dat kan de formule verpesten!

* Moeite met het vinden van een goede kleur concealer? Ik gebruik altijd die van Catrice, daar zitten drie bruin tinten in, en die kan je mixen als het nodig is!

* Parfum kan ook bederven, het veiligste is je parfum uit de zon! Eventueel zelfs in de koelkast, maarja, ze ergens uitstallen is veel leuker natuurlijk.

* Water, water en nog eens water! De tip voor een gezonde huid. Ook maskertjes van simpele dingen uit huis als honing en yoghurt peppen de boel een beetje op!

* Je haar niet elke dag wassen is een goed idee. Je zou het niet zeggen, maar tevaak je haar wassen levert ook schade op!

* Klinkt misschien gek, en is niet al te prettig in de winter, en het is ook nog eens beter, je haar wassen met koud water! Mijn haar word er in ieder geval zachter van!

* Je komt onder de douche vandaan, en je lijkt wel op een pandabeer met al die uitgelopen mascara en oogpotlood. En je krijgt het er maar moeilijk af met remover, lekker hard boenen vind je huid ook niet fijn. Neem eens een dot dagcréme en wrijf dat eens in, niet helemaal maar dat er nog wat overblijft, dan veeg je het zo weg!

* De wel bekende velletjes aan je lippen, vervelende dingen! Neem een zachte tandenborstel een maak die vochtig en scrub naar je lippen mee, dagdag velletjes! Of je kan een lipscrub nemen. Volgensmij hebben ze die bij de Lush

* Ik heb dan totaal geen moeite met het kweken van lange nagels, maar jullie misschien wel? Probeer dit eens, vijl ze een beetje vierkant ipv rond. Of smeer je rot met een nagelverharder, of een nagellak met knoflook! Schijnt ook verstevigind te zijn. Als je dat niet kan vinden, kan je ook zelf je eigen knoflook nagellak maken door knoflook door een transperante lak te mengen. Wel even een dagje laten staan zodat het goed kan mengen.

* Het ontsteken van je oorbellen, iets waar ik altijd ruzie mee heb, dit is al de 3e keer dat ik ze heb laten   schieten. Ik ben op onderzoek gegaan voordat ik er weer aan begon. Ik kwam vanalles tegen, maar heb dit uitgeprobeert, wassen met unicura zeep. Gewoon verkrijgbaar bij de kruidvat. Het ontsteken begon dit keer zelfs voordat ik ze ook maar een keer gewisselt had, ik begon met dat spul, en het was zo over! Echt heel gek! Dat was me nog nooit gelukt. Ik moet nu wel eerlijk bekennen dat mijn probleem oor nu weer ontstoken is hoor. Ik was nu ook nog maar om de dag en andere dag met alcohol en draaien. Misschien toch maar weer terug gaan naar elke dag.

Ik hoop dat jullie ergens iets aan hebben!

xXx

Geen opmerkingen: