Pagina's

dinsdag 7 december 2010

Sinterklaas aanwinsten

Zo de oude man is weer vertrokken, en heeft hij bij jullie nog iets achtergelaten?
Bij mij in ieder geval wel! En ik ben zeer tevreden dit jaar! Geen dingen gehad waarvan je zo iets hebt van, wat moet ik er mee?! Weetjewel?

Laten we beginnen met het minst interessante:
2 simpele plantjes met potjes. Daar had ik om gevraagd omdat ik echt verschillende plantjes en potjes heb staan, de helft ziet er niet meer uit en het is super rommelig. Dan kan ik beter 2 dezelfde nemen? Kan er altijd nog een verschillende tussen zetten bijvoorbeeld.


Er stond al iets over in een gedicht, dat ik teveel nagellak heb.. valt toch wel mee haha?! Maar toch kreeg ik er een! En nog een hele mooie ook! Glitterzzzz! Dit is Essence nailart twins glitter topper in 01 louise. Die cute french glam stickertjes zijn in 03 Nothing but french. Dan hebben we nog een lipgloss/lipstick van Oriflame in de lieve roze kleur Pink Bloom. Heel leuk allemaal!

Dotting tool! Jippie! Die wilde ik al heel lang hebben! Daarmee kan je stipjes maken op je nagellak of streepjes of weet ik het allemaal. Heb al wat gefabriceert! Krijgen jullie ook nog wel te zien ^^ En nog een douchegel van foral bath. Nooit van gehoord! Ruikt lekker fris en zoet.

And then my favorite!


Mijn rookdraak! Die had ik gezien op de Fantasy fair en wilde hem zoizo hebben! Ik had hem daar al eerder gezien en toen heb ik lopen twijfelen, maar nu heb ik hem! Je hebt ze in allerlei versies en kleuren, tweekoppig en paars bijvoorbeeld. Ik had het liefst een rode gehad maar die waren al op, en deze past weer beter bij alles en is ook supermooi! De paal waar de draak omheen zit, staat in een houder, en als je hem eruit tilt kan je in het gaatje een wierook stokje steken en dan komt er rook uit zijn bek, vethip niet? Handig om je nagellak de verbloemen met lekkere lavendel of vanille. Wierook in de kerk is echt heel anders ik zweer het! Moeders geuren, die je vooral bij de Tuinen haalt, zijn veel frisser en minder muf dan die dingen die ze in kerken hebben, die vind ik ook niet lekker.

En? Hebben jullie nog wat gehad?
xXx

1 opmerking: