Pagina's

woensdag 15 december 2010

My Christmas room

Jippieee! Het is bijna kerst! (en ik ben dus bijna jarig) Dus is het weer de hoogste tijd om alles te versieren. Ik ben er dol op, al die lichtjes en gezelligheid! Door de jaren heen verzamel ik ook steeds meer kerstdingetjes, en bij deze laat ik ze aan jullie zien!

Dit is mijn Rauchmann aus Aachen! Daar ben ik vorig jaar met school geweest, echt superleuk! Dit is het zelfde principe als die draak, alleen hier stop je een wierook kegeltje in.

Mijn dit jaar nieuw gekochte lampjes en piepschuimen sneeuwsterretjes, ik zag ze liggen en ik dacht, die komen wel van pas! Die kan ik leuk voor het raam hangen, want daar is het altijd nog kaal.


En daar voor, mijn mini kerstdorpje! Die huisjes zijn niet van die achterlijk dure met lampjes erin, maar deze koste maar 2 euro ofzo, ideaal dus. Want om van die dingen van 20 euro te kopen voor die 3 weken dat je ze neer zet. Die boompjes en poppetjes zijn wel van het duurdere spul want die poppetjes die bij die huisjes hoorde waren spuuglelijk.

Een fiberlichtjes snoer met verschillende kleurtjes, dat was echt mijn eerste kerstding. Eigenlijk vind ik het niet zo passen bij de rest maar ach. Ik had hem opgehangen maar hij is al weer half naar beneden komen zetten ;[


En natuurlijk een kerstboom! Gewoon een ding die je uit de doos trekt waar alle ballen enzo al in zitten. Eigenlijk wil ik een mooiere, dus dat word mijn project voor volgend jaar.


Dit schattige bolletje komt uit Valkenburg, waar elk jaar in de grotten een huge kerstmarkt is. Zeker een aanrader! In het engeltje haar rok zit ook een lampje die van kleur verandert, alleen is dat batterijtje leeg op het moment haha.Door de lamp heb ik een gouden ketting geregen.


Een schattig kaarsenhoudertje met een hertje en sneeuwvlokjes met een lekker kaneel kaarsje, en nog een hertje van stro en een wollen kerstschoenlaars iets?

En hebben jullie ook je kamer versierd?
xXx

Geen opmerkingen: