Pagina's

zaterdag 13 november 2010

Zaterdag = Music Day

muziek muziek MUZIEEEKK <3
Ik kan in iedergeval niet zonder! Ik heb besloten om zaterdag maar om te dopen tot music day. Elke week een nieuw liedje wat ik vaak heb geluisterd die week, of ik toevallig langs hoorde komen en waarvan ik denk, dat is wel wat. Ik zal proberen het af te wisselen met niet alleen mijn eigen muziek, want ik kan me voorstellen dat die niet bij iedereen in de smaak vallen. Ik zal er ook wat achtergrond info bij zetten, over de band/zanger/zangeres en het nummer.

En de eerste Music Day Video of deze week is : Destine - In your arms


WOOOHOOOHOOOOO now we're going undergrouuuundddd *zingzing* Hij zit echt al serieus de hele dag in me hoofd en loop iedereen zijn oren ermee hier in huis te vergallen. Maargoed. Lekker nummer, leuk deuntje, OOOHOOOHOOOOO werkt aanstekelijk en het is een lekkere meeblairtekst.

Destine is een Nerlandse Rockband die je wel kunt vergelijken met Paramore of iets in die richting. De band bestaat uit de zanger & gitarist Robin van Loenen, bassist & zanger Tom Vorstius Kruijff, gitarist & zanger Hubrecht Eversdijk, toetsenist & zanger Laurens Troost en de drummer Robin Faas.

Destine is in het einde van 2006 ontstaan en bracht toen de EP A Dozen Dreams uit. In 2007 begon de band met touren door Nederland, Engeland, Wales, Duitsland, Frankrijk en België. Ook stond de band in het voorprogramma van McFly, New Found Glory, Fall Out Boy, en All Time Low. In december 2008 tekende Destine een platencontract met Sony BMG en gingen ze naar Orlande om met de producer James Paul Wisner ( producer van Paramare en New Found Glory)  hun debuut album Lightspeed op te nemen. Dit album kwam uit in augustes 2009 met onder andere hun single, deze dus, In your arms, hun tweede single wet Stars, die ken je misschien wel van die clip in dat zwembad, als laatst kwam op Spiders als single uit, en nu Down.

Als je meer wilt weten, moet je even kijken op: http://destinemusic.com/.


Bronnen: Youtube & wikipedia

Geen opmerkingen: