Pagina's

woensdag 17 november 2010

China Glaze nagellak Hollydays collectie

Naar mijn mening is China Glaze DE lijn met de prachtigste kleuren, en shame on me, ik heb niet eens 1 lakje ervan. Ik kan niet zelf bestellen, dus moet ik het aan mijn ouders vragen, en die zeggen dan weer dat ik al genoeg lakjes heb, dus niet. Maar toen ik de 'Tis the Season' collectie zag, ging ik op slag kwijlen. Daarom wil ik toch de lakjes stuk voor stuk even laten zien met de bijbehorende beschrijvingen. Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren, die zoals de titel al zegt, zeer geschikt zijn voor dit seizoen, oftewel, de feestdagen!

Mommy Kissing Santa is een dieprode shimmer. Niet alleen is dat al hartstikke mooi, ook gloeit deze lak van binnenuit alsof er een lampje in het midden van je nagels is verstopt.
Oud en Nieuw, de tijd om sprankelende, glitterende zaken uit de kast te halen voor een spetterend feest! Deze zilveren foil nagellak zal perfect staan bij jouw feestoutfit, dus waar wacht je op? Cheers!
Frosty is een zachte witte nagellak vol met zilveren glitter. Anders dan de meeste witte nagellakken is Frosty goed dekkend en daarom absoluut een leuke, verfrissende aanvulling in ieders stash.
Op het eerste gezicht zou je denken dat dit een gewoon bronzen lakje is, maar dit is niet zo. Jingle Bells bevat naast mooie bronzen glitter ook veel gouden glitters en daardoor krijgt deze lak een foily finish.
Bij de kerstdagen denken we aan mooie, diepgroene kerstbomen en Jolly Holly sluit hier absoluut op aan. Deze nagellak heeft een diepgroene basis en zit vol met blauwe, groene en gele shimmer die ervoor zorgen dat Jolly Holly van binnenuit lijkt te gloeien
Little Drummer Boy is een donkere kleur die je eigenlijk niet zou verwachten in een kerstcollectie, maar de verrassing van deze beauty is des te groter! Little Drummer Boy is een donkerblauwe nagellak die vol zit met lichtblauwe shimmer, een absolute musthave voor liefhebbers van blauw.
Ben jij op zoek naar een koele, goudkleurige en sprankelende foil nagellak? Stop maar met zoeken want jij hebt hem gevonden!
Iedere kerstcollectie heeft een prachtige groene glitter nodig en Mistletoe Kisses is dat! Deze medium groene jelly bevat mooie groene glitters en heeft een mooi 'glass-flecked' effect.
a Ruby Pumps komt China Glaze met deze kerstknaller! Mrs. Claus heeft een wat transparante, rode basis en bevat veel mooie rode glitters. Een perfecte lak om op zichzelf te dragen of om te layeren over een andere lak.
Op zoek naar iets totaal anders deze kerst? Naughty and Nice is dan misschien wel perfect voor jou! Deze nagellak is erg donker en lijkt misschien zwart, maar het is een erg donkerpaarse creme. Als dat niet verrassend is!
Party Hearty is het pareltje van deze collectie. Deze glitter lak heeft een transparante basis en bevat verschillende soorten gouden, groene en rode glitters. Mooi om op zichzelf te dragen maar ook zeker te gebruiken als een mooie glitter top coat!
Deze mooie olijfgroene shimmer is een musthave voor iedere nagellakliefhebber! Peace on Earth is sprankelend, gloeiend en een verfrissende kleur tijdens deze feestdagen
De tweede rode creme van deze collectie, maar toch heel anders dan de anderen. Phat Santa is een dieprode creme die heel goed geschikt is voor een huidskleur met een koele ondertoon.
Naast groen is ook rood een kleur die we veel zien in de kerstperiode en Ruby Deer is misschien wel een van de mooiste rode kleuren van dit seizoen. Deze mooie rode creme dekt goed en is makkelijk aan te brengen
De naam zegt het al, Snow is een witte creme. Hiermee waan je je echt in een winter wonderland!
Sugar Plums lijkt op het eerste gezicht een normale rode lak, maar schijn bedriegt! Het is een diepe 'plum red' vol met roze, groene en paarse glitter. Een erg fijne verrassing!
En? Ben jij al aan het kwijlen?! Ik zeker wel! Als ik er een zou moeten kiezen, zou ik denk ik voor 'Party Hearty' gaan, gewoon omdat ik verslaafd ben aan glitters, en die lak wel iets speciaals is. Welke zou jij kiezen?

Alle lakjes kun je hier vinden: http://www.enchantra.eu/index.php/china-glaze/tis-the-season-2.html
Ze kosten 6,59 per stuk.

xXx

Geen opmerkingen: